Start to Run gaat 11 maart weer van start.
Start to Run gaat 11 maart weer van start.

Start to Run: vanaf 11 maart bij De Keien Atletiek Uden

Algemeen 310 keer gelezen

UDEN | Vele leden van De Keien Atletiek in Uden hebben hun eerste hardlooppassen gezet tijdens een editie van Start to Run en bewaren goede herinneringen aan deze beginnerscursus. Vanaf zaterdag 11 maart gaat de zeven weken durende voorjaarseditie van de cursus weer van start.

Samen, maar op je eigen niveau, ga je met andere Start to Runners op zeven zaterdagochtenden vanaf 09.30 uur hardlopen. Je traint op de mooie baan van De Keien Atletiek onder begeleiding van deskundige hardlooptrainers. Na elke training krijg je huiswerk mee, zodat je jouw conditie geleidelijk opbouwt. Na zeven weken ben je in staat ongeveer drie kilometer aan één stuk hard te lopen. Wekelijks zorgt De Keien Atletiek in samenwerking met bedrijven en organisaties ook voor interessante presentaties over onderwerpen als blessurepreventie, voeding, schoenen, podotherapie en kleding. Na afloop is het voor deelnemers mogelijk om zich aan te sluiten bij Run to the Start, waarbij ze leren zo'n 5 kilometer aan een stuk te hardlopen.

Behalve een fit lichaam krijg je nog meer als je meedoet aan Start to Run! Je ontvangt ook een functioneel hardloopshirt, drie edities van het tijdschrift Runner's World én het speciale Start to Run Magazine, vol beginnerstip en weetjes. Je bent voor vier maanden lid van de Atletiekunie zodat je verzekerd bent tijdens de trainingen en je krijgt korting op producten van de Atletiekunie. Start to Run is al jaren dé manier voor beginnende lopers om daadwerkelijk de eerste stap te zetten.

Inschrijven
Inschrijven voor Start to Run is mogelijk via de website www.yakultstarttorun.nl. Vink bij locatie 'De Keien Atletiek Uden' aan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant