Doerak is het asieldier van de week.
Doerak is het asieldier van de week.

Huisdier vermist? Check de website vermissing.hokazo.nl

Algemeen 860 keer gelezen

UDEN | Deze week in het nieuws van Hokazo vertelt het dierenopvangcentrum over een speciale website voor vermiste huisdieren en het asieldier van de week, Doerak, stelt zich voor.

Dierenopvangcentrum Hokazo zet alle honden en katten die als zwerfdier binnenkomen (met uitzondering van jonge kittens) binnen twee dagen op de website http://vermissing.hokazo.nl/.

Mensen wiens hond of kat vermist wordt, kunnen zo zelf in de gaten houden of hun vermiste huisdier bij het opvangcentrum is binnengebracht. Het is verstandig om een vermissing ook altijd op de landelijke vermissingssite www.amivedi.nl te melden. Bij gechipte en goed geregistreerde dieren wordt uiteraard direct contact opgenomen met de eigenaar van het beestje. Mensen zonder internet kunnen telefonisch contact opnemen met het opvangcentrum. Check bij vermissing dus altijd de website vermissing.hokazo.nl.

Asieldier van de week
Het asieldier van deze week is Doerak. Hij is een ondernemende zwart-witte kater van ongeveer 4,5 jaar oud. Zijn grootste hobby's zijn spelen, buiten rennen, klimmen en geknuffeld worden. Doerak kan best wel eens pittig uit de hoek komen en hij zoekt daarom een huisje zonder kleine kinderen, maar waar hij wel heel veel aandacht krijgt en veel kan spelen. Hij kan niet met alle katten goed opschieten, daarom is een huisje zonder katten de beste keuze. Hij moet wel naar buiten om zijn tomeloze energie kwijt te kunnen.

Voor meer informatie kijk op www.dierenasiels.com en www.facebook.com/hokazo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant