Night Fever.
Night Fever.

Europa's beste Bee Gees tributeband komt naar Uden

Algemeen 1.128 keer gelezen

UDEN | De beste Bee Gees tribute band van Europa staat op vrijdag 24 maart in de Markant Uden. De show is een must see voor iedere liefhebber.

Het indrukwekkende concert vol medleys en de lange reeks hits die de gebroeders Gibb schreven is nu op een beperkt aantal locaties in Nederland te zien. Tweeëneenhalf uur live muziek uitgevoerd door de zevenmans formatie Night Fever.

Wie aan de Bee Gees denkt, denkt aan dansen. De gebroeders Gibb met hun witte jumpsuits, kettingen en overdadige borsthaar waren de helden van de disco. Wereldbekende hits 'More than a woman', 'Stayin' Alive' en 'Night Fever' van het trio komen absoluut voorbij tijdens deze speciale avond.

Maar ook de hits waar de Bee Gees wereldwijd bekend mee werden en hun oude sound die door vele muziekkenners als steengoed bestempeld wordt, zoals 'Massachusetts,' 'Spicks and specks,' 'Words' en 'To love somebody' worden tot in perfectie live gespeeld. De band wordt vergezeld door een zangeres die de prachtige duetten van Barbra Streisand, Celine Dion en Yvonne Elliman voor haar rekening neemt.

Eerder stond de band al tweemaal voor een uitverkocht concertgebouw in Nijmegen en ook in Uden zijn de tickets erg gewild. Na afloop van het staconcert mag er verder gedanst worden op de grootste dance classics.

Meer informatie
Informatie over de ticketverkoop (29 euro) en video's van de show zijn te vinden op www.bestofthebeegees.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant