Randy Hofmeijer
Randy Hofmeijer

Randy Hofmeijer plakt er toch nog jaar aan vast bij UDI'19

Voetbal 1.057 keer gelezen

UDEN| Hij twijfelde of hij wel nog een jaar door zou moeten gaan maar de recente ontwikkelingen hebben Randy Hofmeijer toch over de streep getrokken om de aanbieding, die UDI'19 hem al een tijdje terug presenteerde, te accepteren. 

De aanvoerder: "Ik heb er ondertussen wel vertrouwen in dat we volgend jaar een sterker elftal krijgen. Dat was belangrijk voor me. In een elftal spelen dat elke week achter de feiten aanloopt heb ik weinig zin." Ook Dick Smits liet ondertussen weten te blijven, hetzelfde geldt voor dit seizoen aan zijn knie geblesseerde Knut van den Heuvel. 

Koen van Boxtel

Maandag lekte vanuit OJC-kant uit dat Koen van Boxtel volgend jaar op Parkzicht onder de lat zal staan als opvolger van de vertrekkende Sander Maas. Een en ander was al een stuk langer geregeld maar de Udenaren wilden eerst eigenlijk nog vandaag (woensdag) een foto laten maken met de nieuwe aanwinst. Stefan van Roosmalen: "Het is inderdaad jammer dat het zo gelopen is maar daar doe je niets aan. We hopen dit in de toekomst te voorkomen. Wel ben ik blij dat Koen van OJC naar ons komt. Ik denk dat hij een prima doelman is."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant