De Pul vroeger.
De Pul vroeger.

Foto van vroeger: De Pul houdt een reünie

Algemeen 1.509 keer gelezen

UDEN | De eerste generatie Pul Bezoekers houdt op zondag 21 mei een reünie in De Pul. De Udense DOB-band neemt oud-Pullers en sympathisanten mee naar vroeger met 'Terug naar De Pul'.

Oude vrienden en bekenden uit de jaren zestig en zeventig kunnen onder het genot van muziek uit die tijd herinneringen ophalen in het cultuurpodium aan de Kapelstraat in Uden. Naast de DOB-band zullen nog andere muzikanten het podium van De Pul betreden voor de nodige muzikale noot.

Kaarten kosten 5,50 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar in De Pul en online via livepul.com. De opbrengst gaat naar Colourful Children. Een huis en school voor kinderen met een beperking in Zuid-India.

DOB-band
De DOB Band uit Uden is een groep oudere jongeren, die bierbrouwers aan een dik belegde boterham helpen. De band speelt muziek van vroeger; van de Stones en de Blues Brothers tot Joe Cocker en de Swinging Soul Machine. Nooit klakkeloos nagespeeld, maar altijd met een eigen DOB-sausje. Strakke drums, opzwepende conga's, bas, 2 gitaristen, klaterende toetsen en soms een accordeon vormen de basis van de band. Dit samen met de 8 blazers en diverse zangers maken een optreden tot een waar feest.

Meer informatie is te vinden op de website www.livepul.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant