Theater van het sentiment. (foto: Lex Putman)
Theater van het sentiment. (foto: Lex Putman)

Theater van het Sentiment viert feest op 8 april in Markant Uden

Algemeen 321 keer gelezen

UDEN | Het legendarische KRO-NCRV radioprogramma van het Sentiment bestaat 20 jaar en dat wordt ook gevierd in Markant Uden. Met een avondvullende muzikale en culturele tijdreis door de jaren vijftig, zestig, zeventig en een beetje tachtig tijdens 'Een groots feel good feest' op 8 april.

De theatervoorstelling van het Theater van het Sentiment is teruggaan naar de herinneringen van vroeger. Met verhalen en beeldfragmenten van grote en kleine gebeurtenissen, mode, trends, humor, televisie en meer. En natuurlijk met veel muziek, de mooiste liedjes uit de jaren zestig, zeventig en tachtig, vertolkt door een liveband. Kortom, een groots feel good feest en een 'trip down memory lane'. De presentatie is in handen van radiopresentator Marc Stakenburg en afwisselend Stefan Stasse, Jeanne Kooijmans of een bekende Nederlander. Lead-vocalist is zanger David Dam, bekend van The Voice of Holland.

Theater van het sentiment is een Nederlands radioprogramma. Het werd aanvankelijk van maandag tot en met donderdag van acht tot elf uur 's avonds in een voorstelling met drie bedrijven door de KRO uitgezonden op Radio 2. De laatste aflevering op die zender was op donderdag 4 juli 2013. In januari 2014 keerde het programma terug op Radio 5 Nostalgia, met twee afleveringen per weekend. Deze worden gepresenteerd door Jeanne Kooijmans.
Een groot feels good feest is op zaterdag 8 april om 20.15 uur te beleven in de theaterzaal van Markant Uden. Tickets voor deze show kosten € 25,00 (excl. ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant