My Fair Lady komt naar Markant Uden. (foto: Roy Beusker)
My Fair Lady komt naar Markant Uden. (foto: Roy Beusker)

Wereldberoemde musical My Fair Lady naar Uden

Algemeen 373 keer gelezen

UDEN | Markant Uden start nu al met de verkoop van de eerste grote show van seizoen 2017-2018. Een mooi voorproefje op de vele grote namen die in seizoen 2017-2018 te zien zijn en die vanaf 17 april in de voorverkoop zullen gaan. De wereldberoemde musical My Fair Lady vertelt het verhaal van de weddenschap: een eenvoudig bloemenmeisje omtoveren tot een lady.

Professor Higgins neemt de uitdaging aan en Eliza verovert de harten van iedereen. Een grootse productie met overrompelende kostuums, een topcast en hele grote hits. My Fair Lady is op 20, 21 en 22 maart 2018 te zien in Markant Uden. Op 17 april start de voorverkoop voor het theaterprogramma seizoen 2017-2018. Maar er is nu al goed nieuws voor de musicalliefhebber. Op maandag 20 maart gaat de eerste grote show van het volgende theaterseizoen namelijk al in de verkoop: de alom bejubelde musical My Fair Lady, met geweldige kostuums en hits als 'Zou dat nou niet zalig zijn', 'Het Spaanse graan', 'Kom terug en dans met mij' en 'Als ik straks de kerk maar haal'. De musical wordt gespeeld door een topcast met Esmée Dekker, Chris Tates, Alfred van den Heuvel, Sjoukje Hooymaayer, Han Oldigs, Yoran de Bont en vele anderen.

Het verhaal
Een excentrieke professor neemt de weddenschap aan om een eenvoudig bloemenmeisje om te toveren tot een lady in de Engelse society. Dat gaat niet zonder slag of stoot want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet niet alleen de Engelse elite van slag te brengen… Tickets kosten € 47,50 en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant