Swaffie de Zeehond.
Swaffie de Zeehond.

Theaterspoor: Swaffie de Zeehond in De Sprong

Algemeen 234 keer gelezen

VOLKEL | Het theaterspoor is zondag 26 maart in Volkel te vinden. Dan is de voorstelling Swaffie de Zeehond te zien in De Sprong in. Geschikt voor kinderen vanaf vier jaar.

Een visser komt met zijn hengel te dicht bij de Zure Zeevrouw – zij betovert hem waardoor hij een vissengezicht krijgt! Swaffie de Zeehond wil de visser helpen en gaat samen met Wasco de Wasbeer naar de Vuurtorenwachter, die raad weet. Hij zingt een slim visje uit de zee die het tweetal op het spoor zet van de mythische Zure Zeevrouw.

Swaffie palmt de Zeevrouw in en ontsnapt met haar magische ketting om de betovering van de visser ongedaan te kunnen maken. Maar de ketting heeft een geheim in zich. Zal het Swaffie lukken?

Kooman's Poppentheater-gezelschap werd in 1960 opgericht door Frank Kooman en wordt nu voortgezet door zijn zoon Arjan Kooman.
Al eerder waren ze in Uden met spannende en sprookjesachtige voorstellingen. Deze keer is Swaffie de Zeehond de 'held' van het verhaal.

Meer informatie
'Swaffie de Zeehond' staat komende zondag 26 maart in Jeugdhuis De Sprong Volkel. De voorstelling begint om 14.00 uur en is bedoeld voor iedereen vanaf 4 jaar.

Tickets
Kaartjes kosten 4 euro en zijn op de dag van de voorstelling te koop in De Sprong aan de Aert Willemsstraat 8 in Volkel. Reserveren kan ook: reserveer@theaterspoor.nl of (0413) 247 684 (Theaterspoor). De organisatie is in handen van Stichting Theaterspoor en Samen Op Stap.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant