Afbeelding

Muzikale hoogtepunten tijdens A Night at the Opera in Markant

Algemeen 81 keer gelezen

UDEN | De mooiste operamelodieën zijn op 31 maart te beluisteren tijdens A Night at the Opera door de Staatsopera van Tatarstan in Markant Uden. Het belooft een avond vol hoogtepunten te worden uit de fascinerende wereld van opera met indrukwekkende koorstukken, de mooiste aria's, duetten en een orkest dat ook een aantal ouvertures zal doen klinken. Voorafgaand aan de voorstelling zal een inleiding verzorgd worden.

Operaconcerten, ook wel gala's genoemd, waren tot voor kort in Nederland een onbekend verschijnsel. Inmiddels heeft de Staatsopera van Tatarstan daar verandering in weten te brengen en zelfs navolging gekregen van verschillende Nederlandse operahuizen. En dat is niet zomaar. Een gala is het uitgelezen moment om aan de ene kant ervaren zangers te laten excelleren in die stukken die voor hun stem geschreven lijken en tegelijkertijd is een gala ook een uitstekend podium voor aanstormend talent.

Inleiding
Voorafgaand aan de voorstelling zal een inleiding verzorgd worden. De gasten die A Night at the Opera gaan bezoeken zijn van harte welkom om deze gratis te bezoeken. Tijdens deze inleiding zal Gerard Legeland meer vertellen over de achtergronden van de Opera. De inleiding start om 19.15 uur.

Tickets voor deze show kosten 39,50 euro (excl. ticketkosten) en zijn te reserveren via de website www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant