De opbouw van de Halfvastenfeesten is in volle gang.
De opbouw van de Halfvastenfeesten is in volle gang.

"Tiende editie Halfvastenfeesten wordt groter dan ooit!"

Algemeen 574 keer gelezen

ZEELAND | Al tien jaar organiseren Harold van Tiel en Jos van den Broek samen de Halfvastenfeesten. Dit jaar is de tiende editie en voor dat jubileum pakken ze extra groot uit!

"We hebben de aankleding aangepast. Zo hebben we nieuwe doeken, een nieuwe huisstijl en is de belichting in de tenten beter dan ooit", vertelt Harold enthousiast. "Uiteraard hebben we ook dit jaar weer een superstrakke line-up", vult Jos aan.

"Eerdere edities stonden onder andere Afrojack, Jeroen van de Boom en the Partysquad op het podium. Dat was net voordat ze écht doorbraken. Ik weet zeker dat er dit jaar ook weer artiesten zijn van wie we over drie à vier jaar denken: wat ontzettend gaaf dat we die toen op ons festival hebben gehad. Maar daarnaast hebben we ook gevestigde namen zoals La Fuente en Henk Dissel. Voor ieder wat wils. Ook de Darkraver is er dit jaar weer bij. Dat is inmiddels een traditie. Als hij er is, gaat het dak eraf!"

Jos en Harold zijn de drijvende krachten achter het Zeelandse festival, maar dat doen ze niet alleen. "We hebben een groep van ruim zestig vrijwilligers. Dit jaar zit er ook een nieuwe groep jongelui bij. Hartstikke leuk! Ze werken hard, maar maken er ook een feestje van. Die vrijwilligers kunnen wij echt niet missen. Zonder hen zou het festival absoluut in het water vallen", vertelt Harold. "Maar dat geldt ook zeker voor de sponsoren. Zij staan al tien jaar trouw achter ons."

Roken
De twee organisatoren hebben nog een dringend verzoek aan alle bezoekers: "Rook alsjeblieft op de daarvoor bestemde rookruimtes. We doen zo ontzettend ons best om dat zo goed mogelijk te faciliteren, maar toch roken er elk jaar weer mensen in de tent. Dat is zonde, want wij krijgen torenhoge boetes en dat geld besteden we veel liever aan de line-up."

Jos en Harold hopen nog heel wat jaartjes door te gaan met het festival. "Iets moois neerzetten voor Zeeland en omgeving, daar gaat het ons om. Dat gaat tot dusver heel goed, dus als dat zo blijft plakken we er zeker nog tien jaar aan vast!"

Voor meer informatie en tickets kijk op www.halfvastenfeesten.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant