Ons Caffeej. (archieffoto)
Ons Caffeej. (archieffoto)

Ons Caffeej viert het 25-jarig jubileum met een feestje

Algemeen 994 keer gelezen

UDEN | Ons Caffeej bestaat precies 25 jaar en dat wordt gevierd!

Ons Caffeej wordt op de website omschreven als: "Een gezellig 'lichtbruin' café op de Markt in Uden, waar gasten van alle leeftijden, alleen en in gezelschap samenkomen in een warme, sfeervolle ambiance. Men geniet hier onder andere van heerlijke speciaalbieren, lekkere kwaliteitswijnen, 'n keur aan borrelgarnituren en smaakvolle lunch- en dinergerechten." Vanaf 10.00 uur kunnen gasten er terecht voor een lekkere kop koffie. Daarna wordt er tussen de middag lunch geserveerd. Uiteraard kan er 's middags al lekker geborreld worden en 's avonds worden er lekkere gerechten in de keuken bereid. In het weekend is het meestal feest in Ons Caffeej.

Men kan er ook terecht voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, verjaardag, bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid.

Jubileumweekend
Om het jubileum te vieren is er in het weekend van 24, 25 en 26 maart feest bij Ons Caffeej. Er is een mooi programma samengesteld.

Vrijdag 24 maart treedt Dj Mace op. Zaterdag 25 maart is het de beurt aan Menno de Boer, bekend van Radio 538. Het weekend wordt afgesloten met een optreden van de Clemens Van de Ven Band. Bezoekers zijn van harte uitgenodigd om het feest mee te vieren. Op dinsdag 28 maart van 19.00 tot 23.00 uur is er een jubileumborrel in het café aan de Markt in Uden. Die borrel is voor genodigden.

Voor meer informatie kijk op
www.onscaffeej.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant