Afbeelding

Geniet van een heerlijk Surinaams buffet in MuzeRijk

Algemeen 713 keer gelezen

UDEN | Elke laatste vrijdag van de maand kunnen mensen van een heerlijk Surinaams buffet genieten in MuzeRijk. Nazima Moeniralam bereidt de gerechten samen met haar zus Nasmoen. Gasten kunnen onbeperkt genieten van het uitgebreide buffet. Vorig jaar startte Nazima het initiatief. Dat bleek een succes!

Roti, kip masala, kouseband aardappel, nasi, het is slechts een greep uit de gerechten die Nazima op tafel zal zetten tijdens de vrijdagavonden in MuzeRijk. De van oorsprong Surinaamse leerde koken van haar moeder. Toen ze drie jaar was verhuisde ze naar Nederland. Nazima is een echte gastvrouw die ook nog eens erg goed kookt. "Mijn specialiteit? Ik krijg over alle gerechten wel complimenten, maar ik denk dat mensen mijn vleesgerechten het allerlekkerst vinden." Alle gerechten maakt ze zelf samen met haar zus en daar gaat heel wat tijd in zitten. "Ik ben er wel twee dagen fulltime mee bezig, maar ik vind het heerlijk om te doen. Ik hoop dat mijn vorige gasten terugkomen en ik nieuwe mag verwelkomen." De eerstvolgende buffetavond is op vrijdag 28 april (gevolgd door vrijdag 19 mei en vrijdag 30 juni) van 18.00 tot 20.30 uur. Kosten zijn 15 euro, exclusief drankjes. Voor meer informatie over reserveren bel naar 06-10347263 of mail naar proefsuriname@gmail.com (Nazima Moeniralam).

Marokkaans eetpunt
Op vrijdag 14 april zal het eerste Marokkaanse Eetpunt worden gehouden worden onder leiding en coördinatie van Nazima Moeniralam. Ilham Kassimi bereidt de gerechten. Ook hiervoor graag vooraf reserveren. Voor de maand mei en juni is Nazima nog op zoek naar enthousiaste mensen die hun eigen keuken willen promoten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant