Caty Hoek.
Caty Hoek.

Overeenkomst Kinderboerderij en Zorgland wordt maandag getekend

Algemeen 521 keer gelezen

UDEN | De samenwerkingsovereenkomst tussen de Kinderboerderij Uden en Dienstverlening Zorgland uit Zeeland wordt maandag 27 maart getekend.

De overeenkomst wordt getekend op de Kinderboerderij door de directeur van Zorgland, mevrouw Gerte van der Loop, en door de heer Luc van den Brule en mevrouw Diny Rotteveel – Van den Heuvel in de functie van voorzitter en secretaris van de Kinderboerderij Uden. De overeenkomst bevat een aantal artikelen waarin afspraken omtrent de samenwerking zijn vastgelegd. Zorgland heeft op 1 december 2016 Caty Hoek als beheerder van de Kinderboerderij Uden in dienst genomen. Anderzijds faciliteert de Kinderboerderij op haar locatie de mogelijkheid dat cliënten van Zorgland onder begeleiding van en aansturing door een medewerker van Zorgland vrijwilligerswerk kunnen verrichten als dagbesteding.

Er lopen nog gesprekken met de gemeenten Uden en Landerd om te zien of er een mogelijkheid is tot deelname in de samenwerking. "Dat zou voor alle partijen een win-win situatie zijn als personen uit de Wmo en Participatiewet via Zorgland bij de Kinderboerderij Uden geplaatst kunnen worden", laat Thom Beuker van de Kinderboerderij Uden weten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant