Lara is het asieldier van de week.
Lara is het asieldier van de week.

Dierenopvangcentrum Hokazo zoekt nieuwe pleeggezinnen

Algemeen 154 keer gelezen

UDEN | Deze week in het nieuws van Hokazo is het dierenopvangcentrum op zoek naar nieuwe pleeggezinnen. Daarnaast stelt het asieldier van de week zich voor. Deze week is dat poes Lara.

Dierenopvangcentrum Hokazo is op zoek naar mensen die vanaf mei 2017 thuis moederloze kittens, zwangere poezen en/of poezen met kittens kunnen opvangen. Ieder jaar wordt het asiel overspoeld met kittens. Soms met moeder, vaak zonder. Veel kittens moeten met de fles worden grootgebracht. In het asiel krijgen ze niet de aandacht en zorg die ze verdienen. Kittens die in huis opgroeien wennen aan huiselijke geluiden en aandacht van mensen. Ze worden veel socialer, aanhankelijker en komen bovendien nauwelijks in aanraking met virussen van buitenaf. Het infectiegevaar is daardoor veel minder en de overlevingskans dus veel hoger! Wil jij ons helpen? Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via begeleiding@hokazo.nl

Asieldier van de week
Het asieldier van deze week is Lara. Een prachtige poes van ruim vijf jaar oud die barst van de energie. Lara is een dame met karakter, maar ze kan ook echt heel erg lief zijn. Ze is het beste te omschrijven als een wervelwindje. Ze babbelt voortdurend en ze komt ook snel naar mensen toe voor een aai. Ze komt ook graag bij iemand liggen, maar als ze er genoeg van heeft, trekt ze haar eigen plan. Lara zoekt een huis met een tuin waar ze al haar energie kwijt kan en lekker veel aandacht krijgt. De voorkeur gaat uit naar een huis zonder andere katten en kleine kinderen. Meer informatie op www.dierenasiels.com en www.facebook.com/hokazo!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant