StukTV.
StukTV.

StukTV aanwezig bij Volkel in de Wolken

Algemeen 559 keer gelezen

UDEN | De mannen van StukTV zullen aanwezig zijn op het evenement Volkel in de Wolken op zondag 28 mei. Dat is dinsdagavond tijdens een informatiebijeenkomst in De Schakel bekendgemaakt.

StukTV zal in ieder geval een meet & greet doen, verder is hun rol nog onbekend.

Tijdens de infobijeenkomst werd ook bekendgemaakt dat de vliegshow groter dan ooit wordt. "Er komen maar liefst 75 vliegtuigen en de show krijgt een zeer internationaal karakter", liet bestuurslid Hans van de Werf weten. Voorzitter van Stichting Volkel in de Wolken, Dirk Verwijst, zei dat hij blij was dat de vliegshow dit jaar door kan gaan. "We hebben het nu voor de komende jaren in principe geregeld, dus dat is mooi." Vorig jaar kreeg het evenement geen vergunning en ging de vliegshow niet door. "Dat was een ambtelijke fout. Op het aanmeldformulier stonden namelijk maar twee opties: een vliegshow op een vliegveld en een vliegshow die niet op een vliegveld gehouden wordt. In ons geval is het zo dat de show niet op het vliegveld gehouden wordt, maar dat de toestellen er wel opstijgen. Die optie konden we niet aankruisen en daar ging het mis", aldus Van de Werf.

Aankleding
Dit jaar wordt er entree gevraagd op het evenemententerrein. Dat is 8 euro in de voorverkoop en tien euro aan de kassa. Kinderen tot twaalf jaar hebben gratis toegang. Eerder werd bekendgemaakt dat de braderie niet door zou gaan. "Veel inwoners van Volkel en sponsoren hebben daar kritische vragen over gesteld en dat heeft ons aan het denken gezet. Daarom hebben we besloten om het dorp toch aan te kleden met kraampjes. Dat maakt de aanlooproute naar het evenemententerrein ook een stuk aantrekkelijker", aldus Verwijst.

Volkel in de Wolken wordt gehouden op zondag 28 mei van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie kijk op www.volkelindewolken.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant