Afbeelding

Dierenopvangcentrum Hokazo zoekt nieuwe pleeggezinnen

Algemeen 415 keer gelezen

UDEN | Deze week in het nieuws van Hokazo zoekt het dierenopvangcentrum nieuwe pleeggezinnen. Daarnaast stelt het asieldier van de week, Basje, zich voor.

"We werken bij Hokazo veel met pleeggezinnen om alle beestjes de beste kansen te geven. We krijgen met regelmaat (zeer) angstige katjes binnen, zowel volwassen exemplaren als kittens. Ook voor hen zoeken we een fijn plekje waar ze gesocialiseerd worden en de wereld kunnen ontdekken op hun eigen tempo", aldus medewerkers van Hokazo. Ook hebben katjes soms extra aandacht nodig na een operatie of ziekte om goed te herstellen. "We zoeken voor onze angsthaasjes en medische katjes ook nog altijd pleeggezinnen. Wil jij de uitdaging aan gaan en een katje helpen mensen te leren vertrouwen of de kans geven rustig te genezen? Stuur dan een mailtje naar begeleiding@hokazo.nl en we vertellen je alles over onze pleegzorg. We hebben je hulp hard nodig!"

Asieldier van de week
Het asieldier van deze week is Basje. Hij is een lief boomertje van dertien jaar oud. Zijn eigenaar werd ziek en kon hem niet meer genoeg aandacht geven. Basje is niet meer de snelste, maar hij vindt het heerlijk om lekker te wandelen. Basje reageert wisselend op andere honden. Hij heeft samengeleefd met katten en dat ging goed. Ook kan hij goed omgaan met kinderen. Knuffelen vindt Basje heerlijk. Hij is dol op aandacht en kan daar geen genoeg van krijgen. Ook kan hij lekker rustig slapen in zijn mandje, maar als hij weet dat er iemand in de buurt is, dan wil hij dat degene steeds bij hem blijft. Voor meer info kijk op www.dierenasiels.com en www.facebook.com/hokazo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant