Archieffoto.
Archieffoto.

Zeeland heeft een uitgebreid programma op Koningdag

Algemeen 458 keer gelezen

ZEELAND | Het is feest donderdag 27 april op het evenemententerrein bij Sporthal de Hekel in Zeeland. Koningsdag wordt daar groots gevierd.

Van 10.30 tot 12.30 uur is er een vrijmarkt voor alle kinderen. Je kunt alleen of samen met een vriendje of vriendinnetje je speelgoed verkopen. Maar er is natuurlijk nog veel meer te bedenken. Wat dacht je van een eigen visagie of nagelstylistekraam? De verkoop van zelfgemaakte sieraden of zelfgemaakte spulletjes? Of een kraam met zelfgemaakte lekkernijen? Als je muzikaal bent, kun je denken aan een optreden als dj, een mini concert met je instrument of zang. Of ben je een goede danser of goochelaar, laat dan zeker ook je kunsten zien!

Burgemeester Bakermans doet om 13.00 uur de officiële opening en met het hijsen van de vlag start een gezellige middag. Om 13.15 uur gaan de koningsspelen voor de peuters en kleuters van start. Om dat tijdstip start ook de zeskamp voor groep 3 tot en met 8 en het beachvolleybaltoernooi voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar. De finale wordt om 15.15 uru gespeeld. Om 15.45 uur is de prijsuitreiking.

Voor meer info kijk op
www.sjbzeeland.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant