Afbeelding

The Brew staat donderdag 27 april op de planken in De Pul

Algemeen 295 keer gelezen

UDEN | Het Britse trio The Brew lijkt regelrecht uit de tijd van The Who te komen. Tijdens Koningsdag staan ze in De Pul in Uden voor een optreden volledig in de sfeer van toen.

The Brew maakt authentieke maar modern klinkende bluesrock die gestroomlijnd wordt door vintage amps en '59 Les Paul gitaren.

Dit gitaar-bas-drums trio kent duidelijk de beste rockklassiekers aangezien zij op het podium uit dezelfde vijver vist als de rockgoden van The Who, Led Zeppelin en Cream. Eind september van dit jaar verschijnt het gloednieuwe album 'Shake The Tree'.

Door de live setup, bluesy gitaarlicks en stuwende drums krijg je spontaan zin om als een ware Pete Townshed door je huiskamer heen te springen. Omdat de band haast nonstop 'on the road' is zit het ook met de live-prestaties van deze drie UK rockers meer dan goed!

Ideaal om na een dagje over de vrijmarkten te hebben gestruind, de feestdag af te sluiten in De Pul met een mooi optreden.

Meer info & tickets
Tickets zijn online via www.livepul.com te bestellen en kosten 15 euro per stuk, exclusief ticketkosten. Kaartjes aan de dagkassa kosten 18 euro.

De zaal gaat open om 19.30 uur en dan begint ook het optreden.

Voor meer informatie kijk op de website van De Pul www.livepul.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant