Afbeelding

Martin van Creij timmerwerken: voor prachtige overkappingen

Zakelijk 1.965 keer gelezen

VENHORST | De zomertijd is weer ingegaan en de zon heeft ons al een aantal mooie en warme dagen bezorgd. Kortom: het is weer lente. En wat is er dan prettiger dan thuis genieten van het voorjaarszonnetje onder je eigen veranda of tuinkamer. Met de tuin in het zicht lekker ontspannen of bijkomen van een drukke dag.

Bij Martin van Creij timmerwerken maken ze al ruim vijftien jaar stijlvolle veranda's, terrasoverkappingen en tuinkamers op maat. Deze zijn volledig naar de wensen van de klant en passend aan de stijl van het huis. De veranda/tuinkamer wordt geprefabriceerd in de werkplaats en binnen enkele dagen vakkundig opgebouwd.

Glazen schuifdeuren
Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw (bestaande) veranda/overkapping is het zeker de moeite waard om een glaswand of glazen schuifdeuren te plaatsen. Deze glazen schuifdeuren hebben een zeer fraaie uitstraling en het geheel is zeker een verlengstuk van uw woning. Met minder mooi weer, koelere avonden en zelf in de winterzon kunt u dan ook heerlijk genieten van uw tuin en terras.

Wens van klant voorop
Bij Martin van Creij staan de wensen van de klant voorop en is hun doel een veranda/tuinkamer te realiseren die perfect bij de woning past en waarvan de klant jarenlang plezier van zal beleven.

Meer informatie
Voor meer informatie kijk op www.verandaentuinkamer.nl of neem contact op via vancreijveranda@gmail.com of 06 109 06 548.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant