Vliegbasiscommandant Tankink ontving in 2015 de Verbindingspluim.
Vliegbasiscommandant Tankink ontving in 2015 de Verbindingspluim.

Dit zijn de genomineerden Ondernemerspluimen

Algemeen 1.889 keer gelezen

UDEN | Het bestuur van Stichting Business Events Uden heeft de kanshebbers voor de Ondernemerspluimen bekendgemaakt. Per dorp – Uden, Volkel en Odiliapeel – zijn drie bedrijven genomineerd. Zij maken kans om op zaterdag 13 mei, tijdens het businessevent Elements of Wonder, met de Ondernemerspluim naar huis te gaan.

Alle gelukkigen zijn de afgelopen dagen persoonlijk ingelicht. Daarnaast wordt er een Verbindingspluim uitgereikt aan een ondernemer in Landerd.

De genomineerden in Odiliapeel zijn de Country Store, Wouters Odiliapeel en supermarkt Coop.

In Uden komen Bacu, Oostendorp Autogroep en Foto de Vakman voor de prijs in aanmerking. In Volkel zijn de volgende drie bedrijven genomineerd: Raaijmakers en Zn. Bronbemaling, De Groot Hoveniers en de Brabantse Hoeve.

Deze bedrijven zijn voorgedragen door hun collega-ondernemers in de gemeente.

Bijzondere prestatie
Zaterdagavond 13 mei staat vetgedrukt in de agenda's van ondernemend Uden, Volkel en Odiliapeel. Dan vindt het tweejaarlijkse businessevent plaats, dit jaar 'Elements of Wonder' getiteld. Een van de hoogtepunten van de avond is de uitreiking van de Ondernemerspluimen: een eervolle prijs voor ondernemers die een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Genomineerd
De afgelopen maanden zijn alle ondernemers in de gemeente Uden in de gelegenheid gesteld om collega-ondernemers voor te dragen voor de Ondernemerspluim. Dit kon via een formulier op de website. Alle voordrachten zijn vervolgens getoetst aan de criteria en beoordeeld op onderbouwing.

Het resultaat is een selectie van negen genomineerde bedrijven. Op zaterdagavond 13 mei worden de winnaars op spectaculaire wijze bekendgemaakt. Dit gebeurt tijdens het officiële gedeelte van het evenement, voor een publiek van zo'n 750 ondernemers.

Verbindingspluim Landerd
Naast de drie Ondernemerspluimen wordt dit jaar ook weer de Verbindingspluim uitgereikt. Deze gaat naar een bijzondere 'verbinder' in de gemeente Landerd. Stichting Business Events Uden heeft voor het eerst actief de samenwerking opgezocht met de ondernemers in de gemeente Landerd en daar is heel enthousiast en positief op gereageerd. Ook de winnaar van de Verbindingspluim wordt op verrassende wijze in het zonnetje gezet.

Meer informatie
Elements of Wonder vindt plaats op zaterdagavond 13 mei op Hemelrijk. Er zijn nog toegangskaarten te koop. Deze zijn eenvoudig te bestellen via www.businesseventsuden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant