Afbeelding
winactie

Win een gratis paramotorvlucht op Volkel in de Wolken

Algemeen 263 keer gelezen

UDEN | Goed nieuws voor mensen die wel van een uitdaging houden! Wij mogen een gratis paramotorvlucht weggeven die verzilverd kan worden op het evenement Volkel in de Wolken.

Paramotorvliegen is een eenvoudige vorm van recreatieve luchtvaart, die door de ontwikkelingen op het gebied van het materiaal een grote ontwikkeling doorgemaakt heeft. Mede hierdoor is paramotorvliegen één van de meest veilige luchtsporten, die er bestaan. Paramotor(vliegen) staat onder veel namen bekend; snorvliegen, paramoteur, powered paraglider (PPG), motorschirm en ook gemotoriseerd schermvliegen. Het typerende van paramotorvliegen is, dat er met een scherm gevlogen wordt. Het scherm ziet er voor de leek uit als een parachute, maar het is het niet. De gemiddelde snelheid is 36km/u. Er zijn ook schermen, waarmee snelheden tot boven de 50km/u gehaald kunnen worden. De ontwikkeling heeft de een enorme vlucht genomen.

Winnen
Wil je kans maken op deze unieke ervaring? Ga dan naar de Facebookpagina van het Udens Weekblad. Daar vind je alle informatie!

Volkel in de wolken wordt gehouden op zondag 28 mei. Er is een spectaculaire vliegshow en daarnaast zijn volop activiteiten te beleven. Voor uitgebreide informatie kijk op www.volkelindewolken.nl.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant