Afbeelding
winactie

Win gratis kaarten voor UDNZ

Algemeen 576 keer gelezen

UDEN | Het is de komende dagen groot feest in het Bevrijdingspark in Uden. Woensdagavond wordt Koningsnacht gevierd met een optreden van onder ander de Jeugd van Tegenwoordig. Ook op Koningsdag zijn er diverse optredens. Zaterdag 29 april is het festival 'UDNZ Kingdom of Love'. Wij mogen drie keer twee gratis kaarten weggeven. 

Het is de derde keer dat UNDZ wordt gehouden. De organisatie is in handen van De Carrousel en Sergeant Peppers. Op het podium onder andere: Partysquad, Mental Theo, DJ Arjan, Peter Loree, Bob Visser, DJ XXL, DJ Chris, Feestzanger Pim en DJ Tjampert, JeBroer, The Darkraver, Lady Bee, Johnny500, Punish, Sjieke Bazen, DJ Lorentz, M-Ace,  Daster, David Ghetto, Capital Candy, Daisy's DJ Team, Maxx Lips, The Boy Next Door, The Fissa Squad, The Same Tool, Daan Junior en D-Strike.

"Wij willen echt het festivalgevoel creeren bij de bezoekers. Het podium, decor, maar ook de lichtshow zullen dit jaar nog beter zijn dan voorgaande jaren. We kiezen bewust voor een lage ticketprijs, zodat het festival voor iedereen toegankelijk is", vertelt organisator Peter van Kessel van de Carrousel in Uden. 

Kaartjes voor UDNZ Kingdom of Love kosten 17,50 euro per stuk in de voorverkoop en zijn te bestellen via www.udnz.nl

Winnen
Wil jij tickets winnen? Dat kan! Stuur dan even een mailtje met je naam, adres en telefoonnummer naar redactie@udensweekblad.nl. Zet in het onderwerp 'UNDZ'. Let op! Ben er snel bij, vanmiddag (woensdag 26 april), krijgen de winnaars al bericht. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant