De Trap-In komt er weer aan.
De Trap-In komt er weer aan.

Het is bijna zover! minder dan drie weken tot de Trap-in

Algemeen 592 keer gelezen

UDEN | Tweede Pinksterdag, de dag waarop de 43-ste Trap-in plaatsvindt, nadert al weer met rasse schreden. Binnen de kleine kring, die dit evenement voorbereid is dat wel te merken, want de voorbereidingsmachine draait op volle toeren.

Begin deze week vond in Kunst & Co een vergadering plaats van ongeveer tachtig vrijwilligers van de Trap-in. Zij kregen te horen hoe de route dit jaar loopt, op welke punten zij worden ingezet en hoe laat ze daar aanwezig moeten zijn.

Tijdens de avond bleek dat er gelukkig weer voldoende vrijwilligers bereid zijn om op 5 juni, Tweede Pinksterdag, hun dag op te offeren voor het goede doel. Het betreft onder andere de stempelaars, de verkeersbegeleiders, de mensen van de attracties en de opbouwers.

Maar ook op andere gebieden lopen de voorbereidingen goed. De sponsoring, de ambassadeurs, de verkoop van de kaarten "Ik fiets niet, maar Trap wel mee", alles ligt op schema. En dat is natuurlijk ook nodig, want het bestuur hoopt dat er weer een groot aantal fietsers mee zullen doen aan deze Udense traditie en dat er daardoor weer een flink bedrag kan worden uitgekeerd aan een vijftiental ontwikkelingsprojecten.

Sinds 1974 wordt door de Stichting Trap-In op Tweede Pinksterdag een sponsorfietstocht van 50 kilometer georganiseerd, waarvan de opbrengst bestemd is voor Udense en Volkelse missionarissen en enkele kleinschalige derde wereldprojecten.

Voor meer informatie kijk op de website www.trap-in.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant