De cast van Belle en het Beest. (foto: Joey Koele)
De cast van Belle en het Beest. (foto: Joey Koele)

De Comediantjes spelen de voorstelling Belle en het Beest

Algemeen 602 keer gelezen

UDEN | De buitenproductie 'Belle en het Beest' gaat zaterdagavond 27 mei in première. De voorstelling wordt gespeeld door de jeugdgroep van toneelvereniging Naat Piek: De Comediantjes (12 tot 15 jaar). De regie is in handen van Ellen Dorland.

Sinds september vorig jaar staan ze er weer iedere zondagochtend: 19 enthousiaste meisje en 4 enthousiaste jongens, leden van de hechte spelersgroep De Comediantjes van toneelvereniging Naat Piek. Eerst wordt er natuurlijk gekletst en gelachen, maar na een sein van de onvolprezen regisseur Ellen Dorland begint het serieuze werk. In de wintermaanden vinden de repetities plaats in het Binnentheater, maar zodra het voorjaar zich aandient en het weer het toelaat,verhuist de hele groep naar het buitentheater. En daar begint het echte toneelspelen. Het speelveld is groter en het stemgeluid mag twee tandjes hoger. Daar in de bossen van de Maashorst zal de sprookjesachtige en liefelijke voorstelling plaats vinden. Door de prachtige decors en kleurrijke kostuums waan je je als toeschouwer in een andere tijd.

De voorstellingen worden gespeeld op zaterdag 27 mei om 19.00 uur, 3 juni om 21.00 uur. Deze late voorstelling vindt plaats bij invallende duisternis, zodat met de belichting een feeëriek schouwspel wordt gecreëerd. Verder zijn er voorstellingen op 10 juni om 19.00 uur en zondag 28 mei, 4 juni en 11 juni om 14.00 uur. Kaartverkoop: via www.naatpiek.nl of voor de aanvang van de voorstelling aan de kassa van het theater. Entree: 8 euro online en 9 euro aan de kassa.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant