Afbeelding

Plaatsingswedstrijd 7 en 8 acrogym A en B niveau V&K Uden

Algemeen 664 keer gelezen

ZWOLLE | Afgelopen weekend was het laatste weekend met plaatsingswedstrijden voor het A en B niveau acrogym in Zwolle. Gymnasten pogen op deze wedstrijd de NK-limiet te behalen. Na afloop van alle plaatsingswedstrijden wordt bekeken wie er daadwerkelijk door mag naar het NK.

In de categorie A pupillen behaalden Joep Sauve en Sanne Frencken voor de derde keer het NK-limiet en tevens een gouden medaille. Ook Femke v/d Wijst, Roos Bongers en Fleur v/d Aa behaalden wederom de limiet. Ze behaalden een bronzen medaille. Beide teams hebben zich geplaatst voor het NK.
In de categorie A jeugd behaalden ook Indy Smits en Liz van der Heijden weer de limiet. Ze behaalden een zesde plaats en hebben zich geplaatst voor het NK. De damesgroep Liz Verstegen, Romy de Groot en Renske van der Burgt behaalden deze wedstrijd ook weer het NK-limiet. Ze behaalden een 9e plaats en staan als reserve voor het NK.
In de categorie A senior hebben Indy Bongers, Lotte Rovers en Ilze Thoonen weer de limiet gehaald en hebben zich met een vijfde plek geplaatst voor het NK. Ook Stef van de Locht en Fenne van Dijck haalde ruimschoots voor de derde keer de limiet voor het NK en namen een zilveren medaille mee naar huis.
In de categorie B hebben Sophia Bergen, Renee van Erp en Meike Keetels voor de derde keer het NK-limiet gehaald. Ze behaalden een mooie zesde plaats. Dit team is nog in afwachting van de officiële doorstroomlijst en horen waarschijnlijk deze week of zij mogen schitteren in de finale.

De teams die zich geplaatst hebben, nemen deel aan de landelijke finales op 17 en 18 juni in Ahoy in Rotterdam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant