Afbeelding

"Aardbeien drive-in Uden primeur in Nederland"

Algemeen 3.671 keer gelezen

UDEN | "Ze zijn er al jaren mee bezig en nu is het dan eindelijk zover!", Jan en Birgitte van den Elzen openen binnenkort een echte Aardbeien drive-in bij de rotonde aan de A50, afslag 14 in Uden. "Volgens mij zijn we de enige in Nederland die zoiets hebben."

De drive-in werkt nagenoeg hetzelfde als die van de welbekende fastfoodketens. "Mensen kunnen vanuit hun auto bestellen en even verderop hun bestelling ophalen", legt Birgitte uit.
De ondernemers hopen dat de drive-in over een klein maandje af is. "Het is absoluut geen automatiek. Die hebben we al en blijft ook gewoon bestaan. De aardbeien drive-in past in onze strategie. Mensen vinden het fijn om voor onderweg iets gezonds en lekkers mee te nemen", vertelt Birgitte.
Behalve verse aardbeien zijn er nog veel meer producten te koop; denk aan smoothies, ijs, chocolade aardbeien en aardbeien met slagroom. Betalen kan alleen met de pin of contactloos. De drive-in is geopend van april tot oktober. Alleen gemotoriseerde voertuigen kunnen er terecht. Wandelaars en fietsers kunnen aardbeien kopen bij de al bestaande automatiek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant