Afbeelding

Nieuw record voor de Trap-in

Algemeen 692 keer gelezen

Op dinsdagavond 20 juni is in Eigen Herd de afsluitende  medewerkersvergadering van de Trap-in 2017 gehouden. In deze bijeenkomst werden ook de cheques aan de vertegenwoordigers van de 15 projecten uitgereikt. Nog nooit in de geschiedenis van de Trap-in is het uitgekeerde bedrag zo hoog geweest.

 

Zoals gebruikelijk was de opkomst van de medewerkers van de Trap-in bij de afsluitende vergadering groot. Er werd teruggekeken op een zeer geslaagde drie en veertigste  Trap-in. 

 

Traditiegetrouw werden de hoogste sponsorbedragen bekendgemaakt. Bij de volwassenen was dat Harrie van Duijnhoven met een traditioneel hoog bedrag: € 15.600. Bij de jongeren tot 16 jaar scoorde Joyce van Kessel met € 551 het hoogste. Onder de gesponsorde deelnemers werd een aantal prijzen verloot. 

 

Gememoreerd werd ook het feit dat het weer gelukt was om via sponsoring vanuit bedrijven de te maken kosten te dekken, zodat dus alle opbrengsten van Tweede Pinksterdag rechtstreeks kunnen worden uitgekeerd aan de projecten.  

 

De climax van de avond kwam toen voorzitter Dick van Doorn bekend maakte dat de netto-opbrengst dit jaar ongeveer € 40.000 was, zodat aan de vijftien geselecteerde projecten ieder € 2650 kan worden uitgekeerd. Dit is een historisch hoogtepunt.  De avond werd gesloten met een loterij voor de aanwezige vrijwilligers. 

 

Het bestuur bedankte iedereen, zowel deelnemers op Tweede Pinksterdag, alsook hen die de Trap-in een goed hart toedragen en sprak de hoop uit dat met de uitgekeerde bedragen mooie dingen in de ontwikkelingslanden gedaan kunnen worden.

 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant