Er is een show van Peter Dehing in Markant Uden.
Er is een show van Peter Dehing in Markant Uden.

Peter Dehing Dance Studio's 24 juni te zien in Markant Uden

Algemeen 268 keer gelezen

UDEN | Er is een prachtige show van Peter Dehing Dance Studio's te zien in Markant Uden op zaterdag 24 juni.

Het publiek wordt meegenomen in het leven van de beroemde Engelse kunstenaar Grayson Perry (Chelmsford, GB, 1960). Grayson Perry kleedde zich als kind al graag in vrouwenkleren, tot afkeer van zijn ouders. Om te ontsnappen aan zijn gewelddadige omgeving trok hij zich vaak terug in een fantasiewereld waarin modelvliegtuigen, poppen en een teddybeer genaamd Alan Measles een belangrijke rol spelen. Geïnspireerd door zijn leven en kunstwerken brengen de dansers en zangers van Peter Dehing Dance Studio's een impressie van deze bijzondere man. De innerlijke strijd tussen man en vrouw, de durf om af te wijken van de norm en volharding in de eigen identiteit zijn belangrijke thema's in deze bijzondere voorstelling.

Na de pauze gooien ze het over een andere boeg en wel de boeg van de Pacific Princess, beter bekend als de "Love Boat", uit de tv-serie van de jaren 70. In een avond vol passie en opzwepende Caraïbische klanken bouwen ze een tropisch feestje waarbij gegarandeerd niemand stil kan blijven zitten.

Met optredens vol zang en dans, verzorgen de docenten en leerlingen van Peter Dehing Dance Studio's een spetterende show. Met enkele verrassende gastoptredens van hoog niveau in petto.

Meer informatie
Voor kaartverkoop of verdere informatie bel naar Peter Dehing Dance Studio's via 0485-314168 of ga naar www.markantuden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant