Afbeelding

Music Night 2018: Guilty Pleasures

Algemeen 955 keer gelezen

UDEN | Na de succesvolle eerste editie van 2015 komt er volgend voorjaar een nieuwe uitvoering van Music Night door Muziekvereniging De Eendracht.

Onlangs maakte de commissie de datum voor de tweede editie van Music Night bekend. 23 en 24 maart 2018 wordt de evenementenzaal van Markant Uden wederom gevuld met een 70 koppig orkest die er twee spetterende avonden van zullen maken. Evenals in 2015 zal het harmonieorkest van Muziekvereniging De Eendracht worden aangevuld met diverse zangers en zangeressen. Het hele podium is dan gevuld met muzikanten van Udense bodem! Zij zullen het thema "Guilty Pleasures" muzikaal tot leven brengen.

Mark Nederhof, voorzitter van de Muziekvereniging is enthousiast over de nieuwe editie en het thema: "We hebben de muziek al gekozen en ik mag wel zeggen dat het een groot muzikaal feest gaat worden. Onze bezoekers kunnen zich gaan verheugen op muziek die varieert van Prince tot Abba en van Donna Summer tot Guus Meeuwis." Guilty Pleasures staat voor een beetje een zondige avond met allemaal lekkere en spannende muzikale verrassingen.

De vorige editie hebben bijna 900 bezoekers genoten van Music Night. Deze keer mikt de commissie op twee uitverkochte avonden en gezien de ervaring van vorige keer mag dat geen probleem zijn. Mark merkt dat na de vorige editie de passie voor Music Night en de muziekvereniging is gegroeid: "De uitspraak van onze presentator in 2015 geldt nog steeds: "De Harmonie is zo stoffig nog nie". En met de editie van 2018 gaan we ons weer bewijzen aan Uden. Het wordt echt heel bijzonder".

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant