Inwoners van het buitengebied krijgen een informatieboekje.
Inwoners van het buitengebied krijgen een informatieboekje.

Bewoners van het buitengebied ontvangen boekje met informatie

Algemeen 608 keer gelezen

UDEN | Deze week valt er bij alle bewoners van het buitengebied een boekje in de bus met informatie over het gebiedsplatform Uden-Buiten. Hiermee hoopt het platform meer bekendheid te krijgen.

In 2009 startte het gebiedsplatform Uden-Buiten met haar activiteiten. Het platform komt op voor de belangen van de bewoners van het hele buitengebied van Uden. De vertegenwoordiging van veel buurtschappen in het gebiedsplatform maakt de afstand tussen bewoners en overheid kleiner. Het doel is om de bewoners meer te betrekken bij besluitvorming over hun leefomgeving. Het gebiedsplatform neemt deel aan allerlei overlegvormen over bijvoorbeeld glasvezel in het buitengebied, verkeersveiligheid, mantelzorgwonen, foodcourt en de ontwikkelingen rond De Maashorst. Informatie, input en terugkoppeling gebeurt via de website www.udenbuiten.nl of facebookpagina www.facebook.com/udenbuiten. Men kan natuurlijk ook rechtstreeks de leden benaderen.

Deze week komt het platform met een informatieboekje. Daarin staan onder andere artikelen over actuele onderwerpen, informatie over organisaties waar het platform mee samenwerkt maar ook mooie verhalen van en over bewoners.

Meer informatie
Het boekje wordt huis aan huis bezorgd bij de bewoners in het buitengebied. Het boekje is ook in te zien bij de bibliotheek en de in de publiekshal van het gemeentehuis. Verder is het digitaal te vinden op www.udenbuiten.nl en Facebookpagina www.facebook.com/udenbuiten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant