Afbeelding

Mooi slot van het toernooi BSU Open 2017 van LTC Uden

Algemeen 635 keer gelezen

UDEN | De finale dag van het BSU Open 2017 was zondag 25 juni. De dagen ervoor is in de categorie 2 tot en met 8 mooi en spannend tennis te bewonderen geweest op de kunstgrasbanen van tennisvereniging LTC Uden.

In het categorie 2 t/m 8 toernooi waren er op zondag 28 finalepartijen te bewonderen.
Anne Marie Rijkers, Paul van den Elzen, Wilfred Theunissen en Wim Wijdeven hebben met veel toewijding en energie ervoor gezorgd dat er 487 partijen werden gespeeld om tot deze 28 finalepartijen te komen. Vanaf zondagmorgen 10.00 uur heeft het publiek kunnen genieten van mooi 'finale-tennis' op de verschillende niveau's. Traditioneel bij grote tennistoernooien zijn de aardbeien met slagroom. Ook bij het BSU open 2017 ontbraken de aardbeien én de slagroom niet.

Het toernooi werd afgesloten met de prijsuitreiking op het centre court. De finalisten ontvingen uit handen van de toernooicommissie de bekende enveloppen met inhoud. Winnaar in de hoogste categorie bij de heren, herenenkel 2, werd Philippe Drouen. In de hoogste categorie bij de dames, damesenkel 3, werd Nicole van den Reek de winnaar. Kijk voor alle uitslagen en foto's op de website www.ltcuden.nl.

In de zomervakantie organiseert LTC Uden al enige jaren het LTC Open zomer-toernooi. Deelnemers kunnen zich nog altijd inschrijven voor dit gezellige tennistoernooi waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Ga naar www.ltcuden.nl onderdeel toernooien en schrijf je in voor een van de onderdelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant