Anthrax.
Anthrax.

Amerikaanse grootheid Anthrax treedt op in De Pul op 2 juli

Algemeen 523 keer gelezen

UDEN | De Amerikaanse grootheid Anthrax staat zondag 2 juli in De Pul in Uden.

De metalband Anthrax mag zich een trots lid noemen van 'The Big Four', de vier grootste thrashmetalbands uit de eighties, samen met Metallica, Megadeth en Slayer vormen zij dé crème de la crème van de Wereldse metal.

In de ruim 35 jaar van zijn bestaan maakte Anthrax een aantal klassiek geworden albums, waarvan vooral Among The Living (1987) een groot mainstreamsucces had. Alle grote festivals en stadions hebben ze gezien en plat gespeeld en nu dus De Pul. De band treedt twee keer op in Nederland; namelijk in De Victorie in Alkmaar en De Pul in Uden.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Distillator; een metal-trio uit Enschede, die inmiddels ook al heel Europa hebben gezien met hun optredens. De band stond bijvoorbeeld al in het voorprogramma van Testament en Gojira.

Kortom: een stevige avond in De Pul met grote namen, die je niet snel verwacht in een zaal met het formaat als De Pul. Een unieke ervaring om deze wereldband in de intieme zaal van De Pul mee te maken.

Tickets
Op het moment van schrijven is het concert bijna uitverkocht. Kaarten zijn online via www.livepul.com te bestellen en kosten 32 euro (exclusief servicekosten). Aan de avondkassa kosten de kaarten 37 euro.

De zaal gaat om 19.30 uur open en het optreden begint om 20.15 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant