Markant Uden opent het theaterseizoen op 24 september.
Markant Uden opent het theaterseizoen op 24 september.

Feestelijke opening nieuwe theaterseizoen Markant Uden

Algemeen 696 keer gelezen

UDEN | Na de zomer begint het gloednieuwe theaterseizoen. En dat viert Markant Uden met een supergezellige en gratis te bezoeken openingsmiddag en -avond op zondag 24 september. Er wordt een voorproefje gegeven op het seizoen 2017-2018, er is een speciale middag voor de allerkleinste Markant-fans én een gratis voorstelling voor toneelliefhebbers.

De openingsdag start met vertier voor het hele gezin. Om 13.00 én om 15.00 uur is er een leuke familievoorstelling: de Zambini's. Een hartverwarmende familievoorstelling boordevol humor, prachtige muziek, fantastische goocheltrucs en andere circuskunsten. Van 13.30 tot 16.00 uur is er van-al-les te beleven in de foyer. Met voldoende vertier en lekkers voor de kinderen.
Een cadeautje voor toneelliefhebbers: een gratis te bezoeken toneelmatinée. Het gezelschap van Braamtheater brengt inspirerende Franse schrijvers opnieuw tot leven. De acteurs spelen eenakters van de grootste Franse toneelschrijvers ooit. Stuk voor stuk ijzersterk en maar zelden opgevoerd. De stukken vinden hun oorsprong in vorige eeuwen, maar doen nog altijd actueel aan door hun rijke gevoelsleven, de tijdloosheid en universaliteit van de mens.
Uit het seizoen 2017-2018 heeft Markant een aantal pareltjes geselecteerd. Deze artiesten geven die zondagavond alvast een fantastisch voorproefje van hun show. Wie die pareltjes precies zijn geeft Markant nog niet prijs. Maar… ze durven wel al een geweldig humoristische avond te beloven waar ook de muziekliefhebber blij van wordt. De gratis tickets voor deze voorstellingen zijn te reserveren via www.markantuden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant