Afbeelding

Mega Kermis Uden: nóg een weekend genieten

Algemeen 773 keer gelezen

UDEN | De MegaKermisUden is van vrijdag 14 t/m zondag 23 juli. Het tweede kermisweekend staat voor de deur. Deze editie van de MegaKermisUden stemt exploitanten tot tevredenheid. Veel bezoekers en een gezellige sfeer.

Het tweede weekend start op vrijdag met Pink Friday. Mooi uitgedoste bezoekers, gekkigheid, maar bovenal veel gezelligheid. Vanaf 19.15 uur start de Pink Friday, traditioneel geopend door Lizz. Op de podia spelen Tribute op de Horecaboulevard. De MainStage staat ook in het teken van Pink, met o.a. Just Like Robbie. In het Tiroler dorp is wederom de Tiroler Party.

Ook zaterdag en zondag is er een gevarieerd programma tijdens MegaKermisUden. Bijvoorbeeld zondag kunt u uw kinderen laten knuffelen met Fred & Ed. Bij de Poffertjessalon op de Botermarkt staan ze vanaf 16.00 uur klaar voor jong en oud.

Het dichtst bij de kermis parkeert u in de parkeergarage aan de Promenade! Deze is dagelijks geopend van 7.00 uur t/m 2.00 uur (uitrijden kan 24 uur per dag). Tijdens de kermis is het parkeren gratis op deze tijden:
- Maandag t/m donderdag na 18.00 uur
- Vrijdag na 21.00 uur
- Zaterdag na 17:00 uur
- Zondag hele dag gratis parkeren

Tijdens de 10 dagen Mega Kermis Uden kunt u uw hart ophalen! Onze nieuwe mascotte Happy in de vorm van een hart, gaat graag samen met u en/of uw kinderen op de foto. Of geef ze een heerlijke dikke knuffel.
Volg het programma op www.kermisuden.nl en de Megakermis Uden app
Volg het programma op de voet via www.kermisuden.nl, volg ons via Facebook, Instagram of Twitter. Of download de Megakermis Uden app.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant