De LipsGroen 45+ commissie.
De LipsGroen 45+ commissie.

Inschrijving voor Lips Groen 45+ dubbeltennistoernnooi geopend

Algemeen 673 keer gelezen

NISTELRODE | Het is al vanaf 1 juli mogelijk om in te schrijven voor het achttiende Lips Groen 45+ dubbeltennis toernooi.

De inschrijving is nog geopend tot 3 september, maar gezien de vakantie periode, die er nu voor velen aankomt, is het misschien raadzaam om nu al in te schrijven.

Het toernooi vindt plaats op het prachtige tennispark van TC Telro te Nistelrode vanaf vrijdag 16 september tot en met zondag 24 september. Wederom wordt het park nog sfeervoller aangekleed door Lips Groen.

Inschrijven
Inschrijven kan via www.toernooi.nl.

Meer informatie
Deelnemers kunnen inschrijven voor gemengd dubbel, dames dubbel en heren dubbel in de categorieën 5, 6, 7 en 8. Voor meer informatie mail naar telro.45plus@gmail.com.

"De commissie is al druk doende met het organiseren en heeft er weer veel zin in, hopelijk jullie ook. Graag tot ziens in september, u bent van harte welkom of als deelnemer maar ook als toeschouwer", aldus de LipsGroen 45+ commissie: Mario van Zeeland, Gerdien van Oss, Heidi Wijdeven, Corry van Rooy, Rene van Roosmalen, Diny Timmer, Jos Exters en hoofdsponsor Wim Lips.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant