Afbeelding
Foto: Ties van Dooren

Kom ook naar het bourgondisch speciaalbierfestival in Uden

Algemeen 1.492 keer gelezen

UDEN | De derde editie van het Bourgondisch Speciaalbier Festival Uden vindt plaats op zondag 27 augustus. Het evenement wordt georganiseerd in vriendschappelijke collegialiteit door Ons Caffeej, café 't Stulpke en Wijnhuis Uden.

Tijdens dit speciaalbier festival presenteren tal van bekende en minder bekende brouwerijen uit de omgeving en van ver daarbuiten hun bijzondere assortiment brouwsels. Wederom met tal van activiteiten rondom speciaalbier, natuurlijk met de Bierproeverij, hiervoor worden proefglaasjes met het festival logo erop verkocht en kunnen gasten aan de hand van 'n strippenkaart maar liefst 9 biertjes proeven. Daarnaast wordt er Beerfood geserveerd en vinden weer de uiterst spannende Biertapwedstrijden voor gasten plaats. Natuurlijk wordt het festival ook muzikaal ondersteund, dit jaar door het 'Duo Trappist'.

Het Bourgondisch Speciaalbier Festival Uden is gratis en voor iedereen toegankelijk, natuurlijk serveren we ook alle overige dranken uit onze drankassortimenten voor de niet-bierliefhebbers.

Het festival begint om 14.00 uur op de altijd zonnige uitgebreide terrassen van Ons Caffeej & café 't Stulpke!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant