The Other Side of Hope.
The Other Side of Hope.

The Other Side of Hope is te zien in Filmhuis De Pul

Algemeen 261 keer gelezen

UDEN | Filmhuis De Pul draait donderdag 21 september The Other Side of Hope; een film over en jonge Syrische vluchteling, die bijna zijn hele familie heeft verloren en in Finland belandt. Een dramafilm, met genoeg humor, die de wereld van nu vanaf een andere kant laat zien.

Khaled is een jonge Syrische vluchteling en wordt gespeeld door Sakari Kuosmanen. Toevallig belandt hij op een kolenschip in de haven van Helsinki. Vervolgens zoekt hij moeizaam onderdak in de straten van Finse hoofdstad. Tot hij Wikström ontmoet. Hij is een voormalige handelsreiziger van rond de vijftig die voornamelijk overhemden en stropdassen voor mannen verkocht. Hij heeft zijn vrouw, die aan de drank verslaafd is, in de steek gelaten. Wikström baat heden ten dage een restaurant uit en houdt van een potje poker. De twee mannen kruisen elkaars pad en raken uiteindelijk bevriend.

Vernieuwde tarieven
Filmhuis De Pul heeft in dit nieuwe seizoen haar prijzen aangepast. Zo betaal je geen 8,50 meer voor een kaartje met consumptie. Maar betaal je 6 euro voor alleen een kaartje. Ook filmpashouders kunnen hun filmhart ophalen met lagere prijzen. Een filmpas vraag je aan voor 25 euro, waarbij je een keer gratis naar het filmhuis kunt. Daarna krijg je iedere week een euro korting én een consumptie ter waarde van 2,20 euro. Een avondje naar de film was nog nooit zo voordelig. Bezoekers die interesse hebben in een filmpas kunnen voorafgaand aan de film een filmpas laten maken.
Zaal open 19.30 uur, aanvang film 20.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant