Afbeelding

Nobru in Uden ondersteunt bedrijven bij personeelstekort

Zakelijk 932 keer gelezen

UDEN | Werkgevers hebben onderschat hoe snel de arbeidsmarkt aan zou trekken en daardoor ontstaan personeelstekorten. Ruim de helft van de werkgevers heeft moeite om geschikt personeel te werven, blijkt uit een onderzoek van salarisverwerker ADP, adviesbureau Berenschot en Performa Uitgeverij. Komend jaar verwacht zelfs bijna tweederde van de ruim duizend ondervraagde personeelsmanagers in de problemen te komen op dit vlak.

Volgens directeur Pascal Janssens van Nobru Technisch Personeel zijn de problemen in de ICT en techniek het grootst. "We merken dat het voor bedrijven steeds lastiger wordt om daar geschikte kandidaten voor te vinden. Middenkader functies in de techniek en automatisering zijn bij starters op de arbeidsmarkt nu eenmaal minder populair. Ze leren vaker en langer door, bang als ze zijn om vuile handen te krijgen. Wanneer wij contact met kandidaten hebben, leggen we ze uit dat de baankansen en de toekomstperspectieven in álle lagen van de techniek zonder uitzondering erg goed zijn", aldus Pascal Janssens. "We hebben diverse vacatures in portefeuille voor enerzijds de praktisch ingestelde techneuten en anderzijds de engineering- en leidinggevende functies. Kortom voor iedere technisch of technisch/commercieel ingestelde MBO-/HBO-/TU-er heeft Nobru een geschikte vacature die bij hem of haar past."

Nobru is gespecialiseerd in werving & selectie van technisch midden- en hoger kader personeel en onderscheidt zich door haar informele en actieve opstelling. Intensieve begeleiding, persoonlijke en directe benadering en het juiste advies behoren tot de sterke punten van Nobru. Daarnaast staat Nobru voor een snelle en flexibele dienstverlening. Neem voor meer informatie contact op, telefoon: (0413) 24 36 10, e-mail: info@nobru.nl of kijk op www.nobru.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant