Afbeelding

Peel-Missie-Tour geslaagd

Algemeen 570 keer gelezen

ODILIAPEEL | De 37e Peel-Missie-Tour in Odiliapeel van zondag 3 september  was weer een groot succes. Er was een mooie fietsroute uitgezet met diverse posten waar men onder het genot van een hapje en een drankje kon genieten van een muzikaal intermezzo. Bij de finish in de tent voor het Peelhonk werd het feestje nog even voortgezet. Terwijl de kinderen zich vermaakten op het springkussen, konden de grote mensen genieten van een hamburger en een drankje en kijken of ze nog een prijs hadden gewonnen bij de loterij.

Er zijn nog een paar prijzen van de loterij niet afgehaald. Het gaat om de volgende lotnummers: 35 wit, 265 wit, 433 wit, 611 oranje. De prijzen kunnen tot eind december 2017 worden afgehaald bij Chris Wouters, Reigerweg 7, Odiliapeel, tel: 0413-273972. Niet vergeten om het originele lotje mee te nemen bij het ophalen van de prijs!

De exacte opbrengst van de Peel-Missie-Tour van dit jaar is nog niet bekend, maar het belooft weer een mooie opbrengst te worden. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor 3 goede doelen, te weten een weeshuis in Kenia, een weeshuis in Zimbabwe en gehandicapten in Tanzania.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant