Mark strik ondanks tegenvallers vol goede moed naar WSC met Margriet (Foto Peter Kuijpers)
Mark strik ondanks tegenvallers vol goede moed naar WSC met Margriet (Foto Peter Kuijpers)

Margriet trainer Mark Strik gehavend naar WSC

Voetbal 404 keer gelezen

OSS – Je verwacht het niet en hoogst merkwaardig bij aanvang van een nieuwe competitie. Toch overkomt het trainer Mark Strik. De opvolger van Arian Meeuwsen gaat behoorlijk gehandicapt de competitie in waarvan niet de minsten. "Ik heb er vertrouwen in dat de spelers die er zondag staan een goede prestatie neerzetten" ,verstandig gezegd, maar relativerend zal het een zware missie worden zondag in Waalwijk, hoe dapper ook gesproken.

Door: Peter Kuijpers

Als je smaakmaker Joey Schuurmans mist (breuk in voet), Rick van Rodijnen, Rob Ooms, Wes Kroezen, Teun van Grunsven, Luuk Haas en Anthony van Zuijlen heeft je selectie een behoorlijke deuk opgelopen. Ondanks dat blijf nieuwbakken trainer Mark Strik positief, ondanks de tsunami aan blessures die hem en zijn selectie overspoelen. Dé vraag: hoe kijkt hij terug op de voorbereiding? Strik: "Ik kijk terug op een voorbereiding met wisselende successen. We begonnen de voorbereiding met een grote groep spelers, met enkel Rob Ooms en Rick van Rodijnen die geblesseerd waren en nog steeds zijn. Er vielen echter al snel wat jongens weg door allerlei blessures opgelopen tijdens de oefenwedstrijden en bekerwedstrijden. Na de eerste twee bekerwedstrijden kwamen daar nog een drietal spelers bij. Dan missen we toch een brok aan kwaliteit."



Mark Strik is de opvolger van Arien Meeuwsen bij Margriet (Foto Peter Kuijpers)

Jeffrey van Vlijmen (L) in actie voor Margriet

Goede prestatie
Toch blijf Strik optimist en ziet vooral de positieve dingen. "Ik moet zeggen dat de motivatie en inzet die ik zie op de trainingen en tijdens de wedstrijden daar niet onder lijdt. Na de twee oefenwedstrijden te hebben gewonnen volgde de bekerwedstrijden waarin we zeker tegen Leones (2-1 verlies) en DESO (0-4) niet het niveau hebben gehaald wat we nastreven. De laatste bekerwedstrijd was daarentegen al een stuk beter en zeker gezien de vele afwezigen ben ik van mening dat we daar een goede prestatie hebben neergezet tegen een sterke ploeg als Nivo Sparta (we kwamen sterk terug na een 1-3 achterstand). Deze week keren hopelijk weer een aantal jongens terug van hun blessures zoals Teun van Grunsven, Luuk Haas en Anthony van Zuijlen zodat we weer wat breder zitten in de keuzes. Enkele jongens zullen zeker nog niet kunnen spelen zoals Joey Schuurmans, Rick van Rodijnen, Wes Kroezen, Rob Ooms en Jeffrey van Vlijmen (geschorst) maar ik heb er veel vertrouwen in dat de jongens die er zondag wel staan ook een goede prestatie neer kunnen zetten." Om 14.30 uur fluit scheidsrechter Charles Kezer uit Loosbroek voor het begin op Sportpark Eikendonk in Waalwijk

Programma voor komend weekend in 2H
Volharding-SSS'18
Emplina-TGG
Helvoirt-Heeswijk
EVVC-BVV/Tim-infra-H
Rhode-Erp
WSC-Margriet
Venhorst-Prinses Irene

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant