Alle leden van het team
Alle leden van het team

't Zusje en 10N Espresso fietsen ruim 40.000 euro bij elkaar

Algemeen 805 keer gelezen

UDEN | Team 't Zusje & 10N Espresso heeft tijdens de Alpe d'HuZes een prachtig bedrag van 40.840 euro bij elkaar gefietst en gewandeld voor het KWF. Een prestatie van formaat: "Uiteraard zijn we hartstikke trots op het resultaat, maar het is vooral ook de unieke, onvergetelijke ervaring die een diepe indruk heeft gemaakt op ons allemaal", aldus Maarten van Tienen.

Team 't Zusje & 10N Espresso vertrok vorige week met elf mannen en vrouwen richting de Franse Alpen voor deze bijzondere, sportieve uitdaging. Al wandelend en fietsend wist het team de top van de berg te bereiken. "De sfeer en het saamhorigheidsgevoel zijn echt onbeschrijfelijk. Een lach, een traan: de emoties liggen zo ontzettend dicht bij elkaar. Het is hartverwarmend en hartverscheurend tegelijk. Wat je daar ziet en meemaakt, dat vergeet je nooit", zegt Peter Smits, eigenaar van 't Zusje. Maarten van Tienen vult aan: "Het was een flinke kluif, maar het was de inspanning meer dan waard. Boven op de berg word je geconfronteerd met zo veel emoties. Dat is heftig, heel intens ook. Wanneer je al die mensen, die allemaal om hun eigen redenen en met een eigen verhaal meedoen, voorbij ziet komen dan raakt je dat. Je kunt nog zo stoer en sterk zijn, maar op zo'n moment pink je echt wel een traantje weg kan ik je vertellen."

Niet alleen sportief gezien heeft het team hun doel behaald, ook het financiële resultaat is meer dan geslaagd te noemen. "Het is fantastisch dat we met behulp van onze sponsoren een bedrag van ruim 40.000 euro bij elkaar hebben weten te brengen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant