Afbeelding

Festival Smul komt met speciale kersteditie in Udens sportpark

Algemeen 1.240 keer gelezen

UDEN | Het sportpark in Uden is op 14, 15 en 16 december volledig in kerstsfeer gedompeld. De organisatoren van Foodtruck Festival Smul komen nu met een speciale kersteditie: Christmas & Lights.

Naast vele foodtrucks is er een kerstmarkt waar bezoekers nog hun laatste kerstinkopen kunnen doen. Voor de liefhebbers van ouderwetse Tiroler-festen is er de Après-ski schirmbar, de grootste van Nederland. Vrijdag en zaterdag stijgt deze vanaf 21.30 op naar de Alpen en treden er verschillende artiesten op. Bij Bar Ed kun je terecht voor een gluhwein of warme chocomel. Kinderen kunnen op zaterdag en zondag een kerstkadootje maken voor pappa, mamma, opa of oma in Santa's workshop. Kosten voor deze workshop 2,50 euro en kan ter plekke worden voldaan. Er zijn twee blokken per dag van 13.30 tot 15.00 en van 15.30 tot 17.00. Wil je verzekerd zijn van een plekje?
Schrijf je dan in via info@smulfestival.nl onder vermelding van Workshop en geef even aan welke dag en in welk blok je graag wilt meedoen.

Tijdens het evenement rijdt er een gratis trein van en naar het centrum van Uden. Kijk voor meer info op www.facebook.com/smulfestival.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant