Afbeelding

Kerst inspiratieavond bij Intratuin

Algemeen 1.377 keer gelezen

VEGHEL | Intratuin Veghel is helemaal klaar voor de kerst en kan niet wachten om bezoekers te inspireren met de nieuwste trends en mooie producten. Kom daarom naar de Kerst inspiratieavond op donderdag 22 november van 18.00 uur tot 21.00 uur. Er zijn verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen, zoals de workshops guirlande maken of kerst kokodama maken. Daarnaast zijn er diverse demonstraties en krijgen klanten kortingsvoucher om voordelig te kunnen kerstshoppen.

Ontdek de nieuwste kersttrends en bijbehorende collectie aan kerstballen, verlichting en accessoires. Iets moois gevonden? Vergeet dan niet de kortingsbonnen uit de folder te knippen. Want alleen tijdens de Kerst inspiratieavond ontvang je tegen inlevering van de kortingsbonnen 15%, 20% en 25% korting op een product naar keuze. Kijk op intratuin.nl voor de actievoorwaarden. Voor diegene die geen folder hebben gehad, heeft Intratuin nog extra bonnen liggen.

Kerstmetamorfose
Intratuin is mega trots op de nieuwe kerstcollectie in vijf verschillende stijlen. Ga jij voor traditioneel, stoer, glamour, hip of kies je voor natuurlijk groen? Wie gun jij een complete kerstmetamorfose? Of ben je zelf ook wel toe aan een nieuwe collectie? Met deze actie maak je kans op een compleet verzorgde kerstmetamorfose inclusief stylist bij je thuis ter waarde van 1500 euro of één van de vijf aangeklede kerstbomen ter waarde van 450 euro. Wil je kans maken? Kijk dan op www.intratuin.nl/kerstmetamorfose en schrijf je in. Intratuin Veghel is alle zondagen van het jaar geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant