De sambaband Dale Cana zou eigenlijk een optreden geven
De sambaband Dale Cana zou eigenlijk een optreden geven

Jaarlijkse Midzomeravond Sint Antonius gaat niet door

Algemeen 658 keer gelezen

VOLKEL | De organisatie van de Midzomeravond, die aanstaande woensdagavond 26 juni georganiseerd zou worden in de achtertuin van zorglocatie St. Antonius, heeft moeten besluiten deze te annuleren. Het nationaal hitteplan is inmiddels van kracht en daarmee kan de veiligheid van de bezoekers in het gedrang komen.

De feesttent staat klaar, helemaal versierd met strandballen, er is een heus strandje aangelegd met wit zand, opblaasbare zwembadjes, palmbomen en nostalgische caravans, maar helaas zal dit door velen niet gezien worden. Tijdens de Midzomeravond waren onder andere Saskia & Serge gecontracteerd om een mooi zomers optreden te verzorgen. Alle begrip vanuit hen en er wordt gekeken om het optreden eind dit jaar plaats te laten vinden.

Ook zijn er zijn al wat loten verkocht, waarvan de trekking tijdens de midzomeravond plaats zou vinden. Omdat er een groot dorps evenement gepland staat in het najaar, zal deze loterij dan ook naar dat evenement verplaatst worden. Alle verkochte loten zullen dan meegenomen worden in de trekking. Meer info volgt in de loop van de komende maanden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant