Afbeelding

Roemeense gasten bezoeken Hemelrijk Volkel

Algemeen 269 keer gelezen

VOLKEL | Hoog bezoek voor Hemelrijk. Mandag 25 juli kwamen er vijftien kinderen uit Roemenië op bezoek in Volkel.

De kinderen vierden drie weken vakantie in Esch en omgeving. Ze waren ondergebracht bij gastgezinnen in de omgeving. Samen met de gastouders en een aantal van hun kinderen beleefden de jonge vakantiegangers een leuke dag bij BillyBird Park Hemelrijk.

Er werd volop gebruik gemaakt van de aanwezige attracties en natuurlijk werd er ook lekker in het water gesparteld.

De kinderen en de organisatie werkgroep Pax Kinderhulp Den Bosch willen de eigenaren van Hemelrijk, Ton en Gerrie, graag bedankten. "Gerrie en Ton, bedankt dat jullie deze dag voor ons mogelijk hebben gemaakt. Weet dat jullie daarmee de Roemeense kinderen, maar ook de gastgezinnen den Pax Kinderhulp een groot plezier hebben gedaan. We kijken met heel veel plezier terug op deze fantastische dag!"

Pax Kinderhulp
Pax Kinderhulp trekt zich het lot aan van kansarme kinderen in het buitenland die in moeilijke omstandigheden leven. Zij krijgen een vakantie aangeboden bij vakantiegastouders in Nederland. Zo kunnen deze kinderen even gewoon kind zijn. Pax Kinderhulp hoopt met deze kindervakanties bij te kunnen dragen aan het geloof van deze kinderen in een betere toekomst.

Voor meer informatie over Pax Kinderhulp kijk op de website www.paxkinderhulp.nl. Op die site kunnen ook nieuwe gastouders zich aanmelden en kinderen een onvergetelijke vakantie bezorgen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant