De touwtrekwedstrijden zijn geslaagd.
De touwtrekwedstrijden zijn geslaagd.

Stoere mannen en vrouwen doen mee met touwtrekwedstrijden

Algemeen 212 keer gelezen

UDEN | Sterke mannen en vrouwen gingen afgelopen zondag de strijd met elkaar aan tijdens touwtrekwedstrijden aan de Elisabethstraat in Uden.

Het evenement werd georganiseerd door Café Sgt Peppers en Café De nachtegaal. Niet alleen de mannen en vrouwen kwamen aan bod, ook kinderen konden hun krachten te meten. "Veel moeders konden het niet laten om hun kroost bij te staan", laat de organisatie weten. Alle kinderen werden tot echte winnaars gekroond en kregen een lekkere versnapering.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde editie: "Het evenement is nu uitgegroeid tot een waar familiegebeuren en zelfs een regenbuitje kon de pret niet drukken want er was gezorgd voor een goede overdekking."

In de finale waren de veiligheidsmannen van W&R uiteindelijk te sterk voor alle andere teams en ze mochten naast de wisselbeker de nodige consumptiebonnen in ontvangst nemen. Het getuigd van hun sportiviteit dat ze de bonnen ruimhartig verdeelden onder de deelnemers.

Naast de wedstrijden trad een keur aan artiesten op die er voor zorgden dat de stemming er goed in zat. Dannie Robben, Rudy de Wit, Bertie Lukano, Kees Caspers, Frank Hoek en Marco Vandera gingen Mitch boef voor. Die laatste zorgde voor een zinderende slotact.

Uiteindelijk werd alles nog eens teruggehaald onder het genot van een drankje in café de Nachtegaal. De organisatie laat weten: "Er komt volgend jaar zeker weer een touwtrekwedstrijd!"

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant