Afbeelding
Update

60+ zitting verplaatst naar Markant door harde storm

Carnaval 1.401 keer gelezen

UDEN | De 60+ zitting die gepland stond voor donderdagavond wordt niet in de tent op de Markt gehouden. Het evenement wordt verplaatst naar Markant Uden. Oorzaak is de storm die momenteel over het land raast. 

De Knoerissen ontvangen u graag bij de ingang van de theaterzaal van Markant Uden, hier wordt ook het complete programma van de avond aangeboden. De zaal is open vanaf 18.00 uur en het programma start om 19.00 uur. De knoerissenbus pendelt rondom de markt om bezoekers van de tent naar Markant te brengen. 

Tijdens de 60+ zitting zijn uiteraard de kersverse Prins Porcellus LII en zijn gevolg van de partij. Daarnaast treden tonproaters op en zorgen de oud-prinsen voor hilariteit. Maar ook de optredens van de Hofkapel en dansgarde zijn het vernoemen waard. Als klap op de vuurpijl wordt het 60+ carnaval afgesloten met een grandioos optreden van niemand minder dan Jan Keizer en Annie Schilder, de wereld beroemde stemmen van BZN. Hierna is er nog tijd voor een lekkere jenever op het afzakkertjesbal.

Voor het 60+ feest zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar aan de kassa bij Markant Uden.

\

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant