De spelers van het stuk
De spelers van het stuk

'De Gevulde Snoeshaan' in Volkel

Kunst en cultuur 1.213 keer gelezen

VOLKEL | Toneelvereniging De Vriendenkring uit Volkel speelt op 25, 26, 27, 29 en 30 maart de voorstelling 'De Gevulde Snoeshaan' van Mart Moors onder regie van Hanneke Jansen in Ontmoetingsplein De Schakel te Volkel.

Na een goed geslaagde voorverkoopdonateursactie en ongeveer vierentwintig repetities zijn de spelers, regisseur en alle andere medewerkers rondom de uitvoeringen er klaar voor. In het toneelstuk wordt geprobeerd om van een populaire snackbar of friettent van bijna de een op andere dag een klasserestaurant te maken, met personeel dat op z'n zachts gezegd amper het verschil weet tussen droge witte wijn en rode wijn en kreeften aanziet voor slakken.

De misverstanden en wantoestanden stapelen zich op, ook als er een jongeman rondloopt die denkt een slaatje te kunnen slaan uit een dubbele relatie. Ook een halfgare mevrouw van het zeevruchtenbevrijdingsfront is niet direct iemand die zorg draagt voor een rustige en stijlvolle ambiance in het chique restaurant. Los alle problemen maar eens op als restaurant eigenaresse.

Informatie
De voorstelling wordt gespeeld op zondag 25, maandag 26, dinsdag 27, donderdag 29 en vrijdag 30 maart. Er zijn nog kaarten te koop via telefoonnummer 06 22 68 24 59 tussen18.00 en 20.00 uur. De nieuwe stoelen en verhogingen garanderen een uitstekende zit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant