De muzikanten van The Best of Britain (foto: Harry Muis)
De muzikanten van The Best of Britain (foto: Harry Muis)

The Best of Britain: de allergrootste hits van Engelse bodem

Kunst en cultuur 913 keer gelezen

UDEN | Hits van The Beatles tot Coldplay en zo'n beetje alles daar tussenin passeren de revue en maken zaterdagavond 5 mei tot een feest der herkenning. Onder andere Syb van der Ploeg, Maarten Peters en Edward Reekers en anderen verzorgen deze show vol nostalgie, waar ook wat meer recente wereldhits voorbij zullen komen.

Bezoekers van de voorstelling zeiden na afloop dat ze hun hele jeugd weer opnieuw beleefden. Anderen zeiden dat ze de hits van nu in combinatie met het wat oudere materiaal helemaal te gek vonden. Voor jong tot oud, er valt voor iedereen veel te genieten. Niet alleen het publiek geniet maar ook de artiesten op het podium genieten met volle teugen. Zangers als Syb van der Ploeg, Edward Reekers en Maarten Peters brengen met een liveband een show vol wereldhits.

Syb van der Ploeg
Syb van der Ploeg speelde vanaf 1985 in de band: Wish to Escape. Een succesvolle band die later besloot om Nederlandstalige nummers te maken. Omdat ze Nederlandstalige nummers maakten besloten de mannen de naam van de band te veranderen in De Kast. De grote doorbraak van De Kast was in 1997 met het Friestalige nummer In nije dei. In 2002 besloot Syb De Kast te verlaten en een Engelstalige rockband op te richten genaamd Spanner.

Informatie
The Best of Britain begint om 20:15 uur. Tickets kosten 27,50 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant