De 21-jarige zangeres Jaimy Taylor
De 21-jarige zangeres Jaimy Taylor

Veel country tijdens dansmatinee in Eigen Herd

Kunst en cultuur 947 keer gelezen

UDEN | Shiloh Bersama houdt aanstaande zondag een Kumpulan: een gezellige dansmatinee in Eigen Herd Uden. Deze middag treedt de band Cliff and His Lone Stars op en is er een gastoptreden van zangeres Jaimy Taylor.

Cliff and His Lone Stars bestaat sinds 2008 uit: Cliff Breton van Groll, gitarist/zanger, Michiel ten Hagen, pianist/zanger, Guus Pattiwael van Westerloo, drummer/zanger en Edward Donkers, bassist/zanger. De band speelt country, rock and roll, ballads en instrumentale muziek. Allen hebben een zeer muzikale achtergrond en samen zorgen zij er voor dat je een middag beleeft met verschillende stijlen muziek.

Daarnaast is er een gastoptreden van zangeres Jaimy Taylor. Jaimy is al op jonge leeftijd begonnen en nu, op haar 21e, zingt zij diverse stijlen muziek. Haar repertoire bestaat uit bekende Engelstalige maar ook Spaanse en Nederlandse covers. Denk daarbij aan nummers van Elvis, Ed Sheeran, Ilse DeLange, de serie Nashville, Louis Fonsi, Shania Twain en vele anderen. Jaimy Taylor heeft al op diverse grote podia mogen staan, zoals op het Countryfestival Western Experience in de Brabanthallen. Ze werd in 2017 door het publiek genomineerd voor 2 DCMA Country Awards. Ook in Duitsland wordt haar naam steeds meer genoemd.

Eigen Herd heeft een goede, grote dansvloer met voldoende zitplaatsen. Er is een Indische keuken aanwezig. De middag begint om 14.00 uur, de zaal is open om 13.30 uur. Entree is 6,50 euro. Bel voor meer informatie naar Guus Hiraki via 06 28 35 38 60.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant